4 handige magazines ter inspiratie

Er zijn nog weinig echte praktische kookboeken wanneer je kiezen wil voor een bijzonder gezondere voedings en eetpatroon. Maar een van de mogelijkheden is om ideeen op te doen in deze magazines van Oersterk. Relatief laagdrempelige recepten die je zonder al te veel kookkunde al kan maken.

Bijzonder gezondere kook magazines

Ontbijten.. het is een belangrijk onderdeel van een dag voor veel mensen, echter gaat het heel vaak mis op dat gebied. Vaak eten we toch vrijwel dagelijks hetzelfde en inmiddels ben je er al achter dat het voor je lichaam een goed idee kan zijn om brood te gaan vervangen door voeding met nutriënten. En zuivel (kwark, yoghurt, kaas) bevat redelijk wat anti nutriënten in vergelijking met de hoeveelheid nutriënten die je erin zou verwachten

En dit geldt in veel gevallen ook voor de lunch, waarbij je in veel gevallen ook beperkt bent in je keus als je naar kantoor mag of op weg bent iedere dag. Maar ook dan zijn er mooie oplossingen. Heel handig om extra groenten binnen te krijgen is door regelmatig een flinke pan soep te maken. in een thermoskan mee en je krijgt al een heel stuk meer gezondheid naar binnen dan wanneer je bij de benzinepomp wat zou halen.

Het diner zal voor de meeste mensen de belangrijkste bron zijn van bouwstenen voor een gezond lichaam. Streef je naar minimaal 500 gram groenten op een dag, dan zal je diner ook voor een heel groot deel hieruit mogen bestaan. Echter alleen maar gekookte groenten zullen te saai en eentonig gaan worden. Laat je verassen door de mogelijkheden.

Wil je nog sneller dan binnen een werkdag je recepten ontvangen:-) dan is er ook een E-Book te bestellen voor slechts 15 euro.